Konferens

Konferensbild Konferensbild

Konferens

Välkommen att boka in er nästa konferens hos oss.

I en kreativ och vacker fjällmiljö kan vi erbjuda konferenser i storleksordningen 10 till 90 personer. I vår största konferenslokal ryms upp till 90 personer i biosittning. Konferensrummet är ca 100 kvm stort och har en magnifik utsikt mot Kalldalen, Kallsjön och Åreskutan.

I lokalhyran ingår alltid projektor, trådlöst internet, whiteboard, blädderblock, anteckningsblock, pennor och isvatten. Det finns även skrivare att tillgå under vistelsen.
Det finns möjlighet att boka konferensrum för halv- eller heldag och vi kan även addera olika typer av konferenspaket med kaffe/kaka – lunch – dryck – tilltugg – middag, allt efter ert önskemål. 

Vi anordnar och skräddarsyr en passande aktivitet till er konferens, från avslappnande aktiviteter som massage och bad i varma tunnor, till adrenalinhöjande utomhusaktiviteter som Ice Driving i Porsche- eller VW Golf R-bilar, eller en medåkning för hela företaget i en rallybil, eller varför inte en härlig skotersafari eller en ridtur på Haflingerhästar.

Vi kan även boka in passande artister, eller varför inte underhålla er själva med egen karaoke?
Dokumentera er vistelse med foto, bildspel, se under länkar.
Se mer om vad vi kan erbjuda för konferensaktiviteter under Aktiviteter.
Det går även bra att abonnera hela hotellet. Fråga oss gärna om en offert.

I denna genuina fjällmiljö finns goda förutsättningar för en mycket givande konferens, där deltagarna ostört kan fokusera på mötets agenda. - Här kan ni sammansvetsa teamet och må gott på samma gång!
För mer information och bokning kontakta oss på 0647 - 412 00, eller på info@kallgarden.se